Ons bedrijf

Van Schaik Kozijnen is rond 1960 begonnen als aannemingsbedrijf H.J. van Schaik. De benodigde kozijnen werden in de eigen machinale werkplaats gemaakt.

Later werd het aandeel kozijnen voor collega-aannemers steeds groter en is het aannemingsbedrijf afgebouwd om alle aandacht te hebben voor de productie van houten kozijnen en alles wat daarbij hoort.

In 1995 is een begin gemaakt met aansturing d.m.v. de computer en inmiddels staat de derde generatie van aangestuurde bewerkingsmachines te draaien.

Eind 2009 is Van Schaik Kozijnen verhuisd vanuit Noorden naar Woerdense Verlaat en wordt er in een nieuw pand volgens de eisen van deze tijd gewerkt. Door goede isolatie en moderne machines is het energieverbruik minimaal.

Bij Van Schaik Kozijnen staat kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voorop. Van Schaik Kozijnen is een V.O.F., de firmanten zijn Patrick van der Vlugt en Frank Post

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, kleine en middelgrote aannemingsbedrijven uit de regio. Onze projecten bestaan uit: renovatie, luxe woningen, dakkapellen, aanbouwen, losse ramen, deuren enzovoorts. Ook voor schuin- en rondwerk kunt u bij ons terecht. 

Aanverwante producten als lijstwerk, glas, glasinlood, ventilatieroosters, kunststof- en hardsteen dorpels kunnen wij meeleveren zodat u één aanspreekpunt heeft.

Wanneer u een offerte wenst, kunt u een tekening mailen naar patrick@vanschaikkozijnen.nl

 

Film: onze Windowmaster voor productie van kozijnen, ramen en deuren:

Onze Windowmaster voor productie van kozijnen, ramen en deuren:
Onze Windowmaster voor productie van kozijnen, ramen en deuren